Mammas blöta tävling!

2012-06-17 21:29:07 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


jösses vilket väder det har vart!! det var typ 10 strykningar i första klassen så det vart en timma tidigare men det hade vi räknat med så vi åkte dit i god tid.

Framridningen till LB:1: Det bara vräkte ner då och jag och mormor var tvungna att stå där i regnet och det bara droppade om båda, men han fick bra då även fast hela framridningen var under vatten! Han såg mycket bättre ut i formen inte alls lika bakom hand som han lägger sig efter som att han inte är star nog att orka huvudet på plats :)

På banan, LB:1: alla var genomblöta så det var en pina att stå där men han gick missfritt och inte lika ofta gick han bakom hand så det var stadigrare. Galoppfatningarna vart jätte bra!

Hon red ihop 65% hon med och det vart en 5:e plats!! ganska bra för att vara hanns andra tävling och för nån månad sen kunde han inte fatta galoppp, inte skritta utan då tacktade han bara! Ifrån 58% till 65% på en vecka det är väldigt bra, och då har hon tränat på dom sakerna som hon gjorde dåligt förra gången :)

Sen fick vi vänta i ca 1,5 timmar innan hon startade igen och det regnade inte lika mycket då, vi lastade ut och det var en vatten pöl som var lika stor som en långtradare och den stod vi mitt i :P Hela hästen fot var under vatten!

Framridning till LB:2: han var super trött så det vart mest skritte sen lite lösgörande bara :) det regnade forfarande :(

På banan, LB:2 : Han var lite seg men det syntes inte, ganska bra i formen men nu var han trött så han dipade in näsan lite till :( Det var en stor miss i galoppfattningen, då han fattade fel men hon hann rätta till de till volten så hon fick inte nerslag på den, men det var en 3:a på den galoppfattningen så det drog ner väldigt mycket :(

Det var 65% igen och vi var ju såklart tvungen att vänta ända tills sista ryttaren men hon kom 8:a och det var en till placering :) så hon kom hem med 2 roseter på andra tävlingen inte så dumt va?

Just nu är jag sjuk trött men jag måste ner och göra hö påsar :P



fick tyvärr inga bilder :(   // Danni


Kommentarer

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu