Here we go again!

2012-08-31 23:06:35 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej nu var det allt ett bra tag sen någon av oss bloggade, har verkligen inte haft någon bloggust alls. Men suget börjar komma tillbaka :) Dom senaste dagarna har det inte hänt så mkt, har vart i skolan som vanligt sen efter det så har jag åkt ut till stallet och ridit pluppen. Idag åkte jag till stallet efter skolan som alla andra dagar, red barbacka i ridhuset i en halvtimme. Det gick bra, joggade bara lite :) Han var jätte busig i galoppen, han bockade och sparkade rakt ut hela tiden i galoppfattningarna! Imorn kanske jag ska vara med Nikita och sova hos henne :) Sen på söndag ska jag till stallet, tänkte köra lite markarbete. 
Jag har inte så mycket mer att blogga om nu, ska försöka blogga varje dag nu, hoppas att ni inte har saknat oss allt för mycket ;) Men nu ska jag kolla på en film och käka glass Bye bye // Amanda ♥
 
 
 
 

.....

2012-08-25 18:41:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har vi inte bloggat på hur länge som hällst! Riktigt dåligt av oss men det har vart skol start och träningar, men imorgon är det tävling debut i hoppning för mig! Sjukt taggad men ändå väldigt nervös efter som att jag alrid har hoppat en omhoppning och jag vet inte änns om det är omhoppning!! Sen hinner jag inte kolla på några andra innan mig för att jag startar först i D-ponnyerna och det är inte alls många B,C-ponnysar men jag hoppas att det går vägen!
Idag joggade jag bara lite för att inte trötta ut honom inför imorgon, men dte var super vramt just när jag skulle rida såklart så dte vart bara ridning i typ 15 min. Men han var lite stel i båda sidorna men det släppte mer och mer, mamma tömkörde Ida sammtidigt oxå så det var lite svårt att rida samtidigt på en 20*40 m bana. 
 
Igår red jag ut en lite längre sväng på en åker och det höll på att mörkna så jag var tvungen att trava och galoppera hem. Det var inte riktigt dte bästa jag har gjort eller vad man ska säga! Han var helt galen!! Jag var tvungen att luta mig bakåt bara för att inte bli nockad! sen var jag så dum att sätta på träns bettet när jag visste att jag inte bara skulle skritta. Men jag åkte inte av iallafall :) 
 
Nu ska jag till mamma kompis på kräftskiva! 
 
hoppas att han är så här fin imorgon! // Danni

skolstart imorgon :(

2012-08-21 18:30:04 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej, som amanda har sagt så har vi inte bloggat pga att vi vill inte behöva tänka på bloggen dom sista lovdagarna! Men nu är vi tillbaka som vanligt igen! Idag ska jag åka till min pappa och sen imorgon är det skola igen :( Men jag har super mycket bilder aytt ladda upp och ridpass inlägg som ska skrivas, ett litet smatprov är att jag har fått rida Capitola som är lite över 170 cm! men mer om det skriver jag sen imorgon, för jag vet inte om pappas dator fungerar men vi får se :)
 
Idag på morgonen red jag lektion för KG svensson!! Jätte roligt MEN jag skulle igentligen ridit en hopp lektion men mamma glömde säga det så jag fick sitta och rida en sten hård dressyr lektion i hopp utrustning!! Jag som knappt kan sitta i en hoppsaden! Jag har en flatback sadel oxå så man satt ju som en kråka lixom! Sen ska jag inte rida med pullar nosgrimma på honom då det inte är bra för hanns huvud form så nu har jag bestämt mig för att köpa ett GG nexus (kommer inte riktigt ihåg hur det stavades) Men det är de med det flätade nosgrimman! Dom har det på rea på hästbiten för ca 1000 kr , nypris 1600 kr. så jag får samla ihop lite pengar sen så får jag köpa det :) Jag vet inte riktigt vad för träns jag ska ha på tävlingen nu bara men det löser sig nog :)
 
 
// Danni

Smider planer! ;)

2012-08-21 10:52:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej eftersom jag ska sluta på ridskolan och bara rida hos min faster på Mickey, jag rider lixom inga lektioner där. Händer nån gång i halv året att min faster har lektion för mig, så alla pengar som jag har/får ska jag bara köpa ridlektioner för! Det kommer nog bara mest bli hopplektioner, tanken är att i vinter så ska jag kanske börja i Dannis hoppgrupp. Dom är bara två just nu, så det är skönt att det inte är någon stor grupp :) Det kommer att bli skit kul, det var åratal sen jag red någon hopplektion för en tränare! Just nu känns det bara som att jag står och trampar på samma ruta, men snart ska det bli ändring på det! :) Men nu ska jag börja göra mig i ordning, ska åka till stallet snart :) Men jag bloggar mera sen när jag kommer hem Hej då // Amanda ♥
 
Bild från när vi var på en eldshow på Gotland, det var grymt häftigt! :)

Tillbaka ännu en gång igen! ;)

2012-08-20 23:16:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej förlåt för att jag/vi inte har bloggat på typ hela veckan men ingen av oss har orkat eller haft lust. Jag har sovit hos Danni hela veckan och det har varit Awesome! Längtar redan efter henne, men vi tog i alla fall lite blogg paus den här veckan och hade det gött ;) Men den här veckan har det egentligen hänt något så där jätte speciellt. Vi har ridit och varit i stallet, flummat runt och haft det allmänt kul :) Idag så åkte vi till ''mitt stall'' och red där, vi red ut i skogen och sen red vi lite på banan. Jag red på Fire och Danni på lilla mickey, sen på banan så red jag Mickey på slutet i typ 10 min för första gången efter att han varit på sommarbete i nästan 3 månader! Så min lilla ponny plutt är äntligen hemma nu, det känns så himla skönt att ha honom hemma igen :) Imorn så ska jag åka till stallet igen såklart nu när min ponny är hemma igen. Tyvärr glömde vi bort att ta några bilder men vi har tagit massor med bilder från när vi har ridit i veckan så det kommer nog att komma en hel del bilder snart i alla fall, men det är danni som har alla bilder på sin data så hon får ladda upp dom. Mohaha, vad skönt då slipper jag göra det :P Men jag har faktiskt lite bilder jag med som jag oxå behöver ladda upp, men nu ska jag inte tråka ut er något mera Hej då // Amanda ♥
 
En av alla tusen bilder jag tog på Gotland när vi var på Tornerspel, det var riktigt kul att se!
Fler bilder kommer ;)
 
 

Min drömponny!

2012-08-18 11:47:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej jag har hittat min nya drömponny! Jag vill ha den, någon ge mig denna ponny! Världen är så jävla orättvisl, kan inte mina föräldrar vara rika så jag oxå kan ha en egen ponny! Jag är kär ♥ // Amanda ♥
 
  

14/8 Tisdagen

2012-08-16 19:45:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Då var det hoppträning som stog på schemat!  Men innan det så filmade och fotade vi Ida till annonsen! mamma red henne och det såg bra ut :)
 
 
 
 
Hoppträningen gick bra, jag prövade pelhamet och det gick inte så bra med det! det gick knappt att styra för att jag inte inte ville ta honom i munnen, men annars gick det bra! Han var jätte pigg och vi hoppade en trippeloxen och det tycket vi var lite svårt då vi skulle få plats med 4 galoppsprång och han ville ta 5 helatiden så jag fick driva på som en galning så att det skulle bli 4 st :) Men vi ska nog åka till Helena persson och ha en egen lite Pay and Jump!  Jag tror att jag ska hoppa 90 cm eller 85 cm, vi får se! hoppas att det går bra för jag kommer säkert bli super nervös för att min tränare kollar på :P Det är nu på söndag så jag får försöka peppa mig själv lite :)
 
 
 
// Danni& Amanda

Förlåt!!

2012-08-16 18:52:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Förlåt för att ingen av oss har bloggat på ett tag nu! :( Men det är baa för att vi vill njuta av dom sista lediga dagarna innan skolan börjar! Sen har Amanda varit hemma hos mig sedan i måndags, så vi har tagit en hel del bilder! det kommer komma väldigt många bildbomber snart, men det får bli lite senare :)  Men jag tänkte skriva ett innlägg för varje dag sen så nu kommer måndagen :)
 
Men i måndags så kom Amanda vid kl 6 hem till mig och då satt jag och red Elmis för 3:dje gången! jag har aldrig ridit honom "på riktigt" typ men då fick jag känna att han inte är lika lätt som han ser ut att vara :P Han har enormt lätt att gå bakom hand och jag  visste inte riktigt hur jag skulle rida honom men jag får rida ett par gånger till så kanske det löser sig :) Men jag kan ju ha som mål att komma ut på en tävling iår :) Jag joggade Gorre lite innan Amanda kom och han var pigg men inte för pigg typ :) Jag orkade inte rida så länge sen red mamma Capitola och hon rider inte henne så länger efter som att hon inte är så gammal :) 
 
jag ser ut som en liten myra på honom :) // Danni & Amanda
 
 

Hemma igen! :)

2012-08-12 16:02:28 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej nu är jag äntligen hemma igen från Gotland, har verkligen saknat allt! Men jag har ju såklart saknat stallet mest ♥ Har saknat alla underbara människor! Har ju speciellt saknat Danni såklart ♥ Det har varit bra och roligt på Gotlnand men nästa år får min familj åka utan mig för jag följer i alla fall inte med! ;) Imorn blire stallet, längtar redan ihjäl mig! Mickey har tyvärr inte kom hem än :( Men jag hoppas han kommer hem snart! Kommer bli kul att träffa alla kompisarna i stallet i alla fall :) Idag ska jag inte göra något speciellt, packa upp och städa rummet och hinna landa lite här hemma. Fler inlägg kommer, hej då // Amanda ♥
 
Min lilla syster Wilma får stå för bilden idag :) P.S fler bilder från Gotland kommer ;)

Tävlingen

2012-08-11 19:09:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag vill har inte lust att skriva om allt men jag kan säga att det gick riktigt dåligt :( Han gick jätte bra på framridningen och i CR men så fort jag kom in på banan så blir han helt skänkel döv så jag fick banka runt honom, i alla halter så tog det minst 6 meter innan han började trava igen. Jag kan säga att jag nog aldrig har gråtigt så mycket för en ritt någonsin!! Jag blir bara så jäkla arg att han inte kan vara lite framot på tävlingsbanan, när jag hade ridit klart så gick jag in på framridningen igen och då var han hur pigg som hällst!!
 
Jag har bestämt mig att jag bara ska rida Ågesta tävlingen som är en LB:2 för han brukar bli lite piggare när det är på lång banan, vi får se vad jag gör med dom andra tävlingarna, men jag tror att jag ska avanmäla mig och anmäla mig till hopptävlingar istället. Men jag red på 60,6% så det var iallafall gordkänt :) men jag är absolut inte nöjd!!
 
det gick inte att ladda upp bilder sen så hann vi inte tänka på att fota idag :(  // Danni
 
 

Nu rider jag!

2012-08-11 12:46:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu ska jag förhoppningsvis börja rida mitt pogram! detta är alltså tidinställt :)
 
Målen för ritten:
 
Jag vill ha framot bjudning och en bärande form, sen hoppas jag på att han är lite känslig för skänkeln som han absolut inte har vart nu dom sista tävlingarna i år! Om dommaren ligger vanligt så hoppas jag på att rida över 63% :)  över 60% så blir jag oxå nöjd om det är en bra ritt oxå :)
 
 
en bild ifrån min värsta ritt i år!! // Danni

Badad och fixad!

2012-08-10 21:00:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är allt klart inför imorgon! Han är badad, knoppad och till och med skod! Dom var lösa så han skode om hela hästen men det behövde han verkligen, han är inte alls känslig med att bli skod och sen rida :) Tyvärr är min kamera på ladning så det vart inga bilder på lilla ponnyn idag :( Men det är med imorgon och jag ska tvinga mamma att fota mig för en gångs skull !! Men jag tror att allt är packat oxå :P Näe men jag är nästan säker på att allt är med, men mamma får kolla igenom imorgon :)  fast jag kan ju göra en lista så att jag kan pricka av vad jag har med mig typ :)
 
Gorres:
 
♦ Sadel, sadel gjord
 
♦  orange sockemöhler schabrak och om man på något sätt inte får ha det så har jag med mig ett vitt oxå :)
 
♦  Guldiga och oranga boots
 
♦ Vita Eskadron skydd
 
♦  Träns
 
♦  Fleece täcke och regn täcke
 
♦  Vita sverige lindorna
 
♦ spö
 
♦ nummerlapp
 
♦ Huva (vet inte om man får ha det där men det är ju bra att ta med sig än iallafall :)
 
Min:
 
♦ Handskar
 
♦ Kavaj, plastrång
 
♦ Vita ridbyxor
 
♦ Vita tävlings skjorta
 
♦ håruppsättnings gerjor
 
♦ Hjälm , det blir nog GPA hjälmen efter som att det är sommar :)
 
♦ Stövlarna, sporrar
 
Nu är det bara rosetten som saknas :D
 
en gamal bild på oss på en träning för Jennie // Danni
 
 

Jogging pass idag

2012-08-10 20:37:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag gick ner med mamma och Capitola idag efter som att jag bara skulle rida i ca 30 min, hon rider ju inte henne så mycket efter som att hon har haft föl och är bara 5 år. Men gorre var avslapnad dock väldigt seg så det vart mycket ökad galopp längst lång sidorna och då vart han piggare men man mådte göra det ganska ofta för att han ska hålla sig uppe på humör. Det vart mest lösgörande så som ått volter , övergångar och skänkelvikningar, jätte fin när jag tog upp honom i formen dom sista 5 minutrarna  så jag hoppas att han är lika fin imorron så kan vi npg vara uppe och slåss om placeringarna :) Capitola har utvecklast något enormt!! För några veckor sedan kunde man knappt göra en 30 meters volt och nu kan hon rida serpentiner med övergångar! Jätte duktigt har hon blivit :) Hon går ju såklart i en lång och låg form men om några månader så ska mamma börja ta upp henne så smått i formen men det beror på hur långt i utbildningen hon har kommit då, målet när nog att komma ut på någon LB innan årets slut :)
 
inte ifrån idag :) // Danni

Gripen del 1

2012-08-10 12:47:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
// Danni

ridpasset idag

2012-08-09 20:49:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag gick jag ner med Gorre och bad mamma följa med som "tränare", han var jätte stark i högern men mamma fick  hoppa upp och då låsnade det lite. Men han var bra framot och tog stödet i munnen, jobbade på bra med bak men var ändå regler bra! det brukar han inte vara, vi fick till några riktigt bra galoppökningar och sen direkt ner i samlad galopp igenom hörnet i förvänd. Vi fick till traven jätte fint och jag kunde öka traven när jag ville och inte behöva banka på eller peta till lite med spöt. Skänkelvikningarna var jätte fina för ett vara oss iallafall, vi fick med baken bra och dem flöt på bra.Men jag är jätte nöjd med detta pass och är grymt taggad nu inför lördag! mamma orkade inte fota som vanligt så det var inga bilder som vanligt :P
 
 
 
 
 
// Danni

Baltis pappa

2012-08-09 14:45:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Baltis pappa är Corland och han hade även en halv bror som tävlade OS nu i hoppning! Hittade ingen bild på OS hästen :) // danni
 
Corland:
 
Baltis:

startlista sörmlands lantliga

2012-08-08 20:53:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


  jag startar alltså 12:44 nu på lördag! Sjukt taddag :) // Danni
 
 

12:30

Smedstorps RS

Okänd

 

 

5

Amanda Eriksson

Keep On Running

 

12:37

Årsta-Runsten

Okänd - Okänd

16

 

6

Daniela Prodanovic

Cordon Rouge

 

12:44

Årsta-Runsten

Okänd

51

 

7

Emil Anderson

Krasse

 

12:51

Rappestad RK

Okänd - Okänd

1

 

8

Louise von Heideken

Jipe Taube

 

13:08

Smedstorps RS

Vernons Peepington - Kunta Kinte

63

 

9

Elin Mannerfeldt

Valentin Bugg

 

13:15

RK Rimbo R

Marrondales O´Connor - Gondoljär RNF 99

46

 

10

Josefin Wikberg

Mighty Joy

 

13:22

Östra Sörmlands L

Casimirs Avocado - Hedlanda Remy

65

 

11

Ada Milton

Tiara

 

13:29

Mariefreds RK

Tabasco

47

 

12

Therese Persson

Godiva´s Twist

 

13:36

Katrineholms RF

Ekelunds gasell RW 54 - Moonbeam

49

 

13

Embla Hausmanis

Domingo

 

13:43

Eskilstunaorten

Okänd - Okänd

26

 

14

Jennifer Holgerson

EG Marie Curie

 

13:50

Gnesta Ridklubb

FS Champion de Luxe - Derano B PRH 443384182

30

 

 

till toppen


Hoppträningen

2012-08-07 21:45:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag var du hoppträning igen och jag fick vara helt själv i gruppen idag! Riktigt lyx asså! men vi tränade på att han man ska kunna ta ner honom i trav utan att det tar 30 m och det gick bra på slutet, Det vart några oxrar oxå som var  bra för att jag måste börja lära mig att rida ut i hörnen för dom var placerade så att man var tvungen att göra det. Han var dukigt och väldigt pigg! Sen red jag på det vanliga bettet idag och jag ångrar lite att jag gjorde det men jag får rida på pelhamet nässta gång, det hade vart lättare att få ner honom i trav då. men jag vill nog hoppa på det hemma först :) Vi hoppade även som en sepentin och där fick vi lite problem efter som att Gorre inte KAN byta galopp!! Helt sjukt asså, det blir bara kors galopp och jag vet att han har kunnat men vi har nog tränat för mycket på det förvända antagligen, Men vi fick till det på slutet :) det var några lite snävare svängar oxå och dom är alltid roligta att rida efter som att han nästan kan göra B-ponny svängar! Jätte nöjd med den här träningen iallafall! :D
 
Imorgon ska han få vila så vi får se om jag rider nån annan eller vad jag hittare på :)
Sen är det ju tävling nu på lördag!! Himla taggad asså!! fast jag hade velat träna för en tränare i dressyr inann men mamma får hjälpa mig på torsdag :)
 
 
// danni
 

Elmstar

2012-08-07 14:06:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag kanske kommer få tävla honom nu i höst!! Men det är bara kanske för jag har bara ridit på honom 2 gånger och inget var direkt seriöst så jag ska få rida honom om någon vecka eller så efter som att han ska få vila nu lite efter meetinget. Om det går vägen så hade jag tänkt att starta en LB:0 på tyresö den 23/9,tror jag att det var eller så var det i oktober. Men det skulle vara roligt att få tävla en stor häst! Sen nästa år om Capitola är färdig i sin utveckling så kanske vi ska åka på tävlingar tillsammans! Men jag kommer såklart tävla Gorre oxå ;)
 
 
 
// Danni
 

Tävlings planering till hösten

2012-08-07 12:57:33 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
Dom här tävlingarna ska jag nog vara med på nu i höst!
Det beror på om vi får något lag i div 2 annars få vi se vilka tävlingar det blir.
 
11 augusti Östra sörmalnds lantliga LA:1
 
26 augusti Nynäshamns ridklubb Hoppning LD + LD+5
 
9 september Föreningen Österåkres div 2 omg 1 LB:1
 
16 september Ågesta ridklubb LB:2
 
30 september Gladö ridklubb div 2 omg 2 LB:1
 
14 oktober Sundby vet inte klass men hoppas på en LA:1
 
28 oktober Årsta-runsten div 2 Final , hoppas att vi kommer dit! Jag kommer nog rida förklassen då alltså en LA:1 eller LB:1 kommer att vara funtionnär oxå!
 
3 november Vällingby rikdklubb LB:1 hoppas jag på att det blir :)
 
Jag hade velat tävlat en Lag 03 eller en LA:3 innan årets slut men det finns inga :(
 
 
// danni

Regn och rusk igår!

2012-08-07 12:46:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår tvingade mamma mig att följa med henne och min lilla syrra att plocka svamp, det tog 1,5 timme!! plus att det regnade när vi kom tillbaka! och då skulle jag ju såklart rida :/ så det vart ett barbaka pass på banan i spöregn! jag satte på Gorre halsregn täcke men det gick igenom ändå men jag red typ bara i 20 min sen var vi väldigt blöta och inte så mycket på humör att rida :P Men han gick bra det var mest raktfram och så men han skötte sig bra med tanken på värdet!
 
Idag blir det hoppning träning och jag hoppas att han är lite lugnare och inte så stark! kanske rida på pelhamet men vet inte riktigt vad hon kommer tycka om det men vi får se :)
 
 
// Danni
 
 

64% igår

2012-08-06 13:24:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår vart han lite trött och det var en miss så det var endast 64% Men hon hade faktist jättte bra där uppe men domaren satte jätte dåligt nertill! hur kan man få så!? lite konstigt men men domare är inte alltid förståligbara :) Hna har skött sig super fint hela helgen och fick till och med springa sitt första ärovarv :) dom kom 5 i cupen oxå, skulle hon ha ridit på 65,6 & hade hon kommit 3 i cupen och fått gårr in till häst med band runt halsen på hästen :) Nästa tävling för dom är ekeby den 2 septerber så han kommer få lite vila nu :)
 
 
// Danni
 
 

Hon vann!!

2012-08-04 16:11:24 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ingen lyckades gå om så hon vann med 2 % marginal ;) han brallade lite i ärovarvet men det gick bra ;)


5. Favorit bilder jag har tagit

2012-08-04 13:25:00 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
 
det här är några av många bilder :) // Danni

68%

2012-08-04 10:55:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hon red ihop 68% och är i ledning efter Att 13 ryttare har ridit ;) det vart ett par missar sen var han väldigt pigg och inte så styr bar ;) //Danni


Rött hår

2012-08-03 16:02:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag har glömt att säga att jag har tonat mitt hår typ mörk rött ;) inte den bästa bilden men man kanske ser lite iallafall eller man ser nog ingenting men i solen är det lite rött ;) //Danni


Ingen placering

2012-08-03 15:51:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Det vart ingen placering för mammas del men det blir nya tag imorgon ;) just nu sitter vi i bussen och tråkar! I ridhuset är det för varmt för att sitta och kolla och uppe på utebanan är det för långt att gå ;) haha lite lat men asså det är helt sjukt varmt ibland! Men imorgon blir det en LB:1 ca 10:30 tror jag så det blir lite sov morgon ;) fast jag måste ändå upp och fodra på morgonen, han är jätte lung och fin här och bara står i sin lilla box som ingenting. Det här är hanns första meeting oxå ;) // danni


4. Det här är jag bra på

2012-08-03 14:19:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag tycker själv att jag är bra på att rida vägaren i ett dressyr pogram väldigt nogrant, det är nästan det jag mest plockar poäng på! Men jag försöker alltid rida väldigt nogrant och utföra allting så bra som möjligt :)
 
 
// danni

Nu har hon ridit

2012-08-03 09:18:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hon hade 2 stora missar och lite spänd imellan åt, men hon red ihop 62% och ligger 2:à så här långt ;) typ 10 st som har ridit ;) nu käkar vi lite sen blir det fotning på dom fin fina hästarna i mvs ;) //danni


Pappas jobb

2012-08-02 16:54:03 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag var på pappas jobb typ halva dagen därvar den dåliga bloggandet :) Men han jobbar på AYA beach club i nynäshamn! Jätte fint ställe, det är alltså en resturang/club typ :D Vi åt god mat och efter rätt, så v var nöjda iallfall. Men idag har vi massor att göra infför imorgon efter som att mamma ska tävla på Gripen, så de är himla massa saker som såklart måste med! Men jag ska rida Gorre lite på banan tror jag, Jag hittade ett pelham som var i hanns strolek hemma så jag ska prova det i hoppning då han blir väldigt stark efter hinder när det är en lite längre sträka tillls nästa hinder, men han har gått på det förut så det ska nog inte vara några problem :) Jag ska rida på det nu för jag har inte ridit på de sen jätte länge så jag tänkte att det kanske inte är så bra att hoppa första gången så dte blir ett pass på banan med det :)

 

 

Igår red jag ut på galningen!! Det började spöregna presic när jag skulle ut på vägen så det vart trav och galopp nästan helavägen :) Han var super pigg och ville bara att jag skulle släppa på tyglarna helatiden men då sitter jag nog inte kvar när han börjar med sina små vackra saker :P Men jag red bara en lite sväng då jag inte ville rida i åska och blixt dumder, det började när jag kom hem såntur var :)

 

 

// Danni

 

 

 

 

 

 

 


3. Det här behöver jag träna mera på

2012-08-02 13:11:00 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag böhöver träna mera på min sits då jag siter snätt i höger varv, jag lixom böjer mig åt fel håll och då skuter han ut bogen så att det bli svårt att svänga och få med hela hästen. Sen måste jag träna på min handställning för ibland lägger jag över händerna på fel sida av halsen, fast jag har blivit bättre på det nu men mycket måste fortfarande bort! Jag måste börja tänka mer på min hälar då jag inte trampar ner dom utan dom är helt raka, jag rider med väldigt långa läder för att komma ner i sadeln så mycket som möjligt :)
 
jag ska vrida om händerna oxå! :D // danni

Gripen

2012-08-01 14:34:00 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Mamma ska på storhäst meetingen på Gripen!  Vi ska åka nu på fredag och kommer hem på söndagen :) Mamma ska köra mini rundan för träning och så men den går i LB:0 på fredagen , LB:1 på lördagen och söndagen :) Vi kommer tyvärr inte ha någt internet så det blir ingen uppdatering men jag ska göra några inställda ;) Gorre kommer Nathalie ta hand och och rida, hon står här hos oss och tävlar MVS C & B med sin häst Quickstep! Hoppas att det går bra .)
 
 
// danni

2. När & varför jag började rida

2012-08-01 12:01:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag började hemma på Feline, ja fick henne när jag var 3 år så sen dess har jag ridit inprincip 6 dagar i veckan :) Hon var bara 5 år när jag fick henne så hon var inriden och så men hon var ändå ganska galen s jag ramlade säker av minst 3 gånger per pass :P När jag fick henne stod vi på Söderby (10 min ifrån Häringe typ) :) Jag började nog rida för at mamma alltid har gjort det och hade 2 st hästar hela mitt liv sen när jag fick min egna lilla shettis så var man ju i stallet helatiden :)
 
 
// Danni

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu