Helt med på de!

2013-10-06 15:49:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag tycker precis som Amanda, att starta upp bloggen igen! 
Har vart så himla skriv sugen nu på sistonde så jag känner att vi bara måste starta upp den igen :)
Har så mycket att skriva om, det har kanske inte hänt så mycket under tiden men lite roligt saker har iallafall hänt. Vi håller på att fixa någon som kan göra om designen och headerna med lite nya frächa bilder! vill även ha med ida i den oxå efter som att det är hon jag rider mest nu. 
Denna gång så ska vi verkligen försöka komma med bra och läsvärda innlägg och mycket mer än bara "dagens ridpass"! Kanske lite roliga åsikts innlägg :) 
Vi kommer kanske inte kunna uppdatera super super hela tiden då vi har mycket läxor, hästar att ta hand om och en företags grej som kallas ungföretag (UF) där vi i en grupp på 7 st ska starta upp ett eget företag i 1 år, vi är de första 9:orna i stockholm som gör detta då egenligen 3:orna på gymnasiet gör de :) Hoppas bara inte att det tar upp för mycket av fritiden! 
 
Här är några bilder som är ganska nytagna!
 
Pay and Jump 28/9 40-50 cm, nolla i båda!
 
Mammas första Msv:C
 
 
Har inte tagit så mycket bilder då min kamera har strulat lite :)
// Daniela
 
 
 

Bästa dressyrpasset hittills!

2013-10-06 09:00:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag och Mickey red vårat bästa dressyrpass någonsin i söndags, än så länge ;) Han var ganska lagom famåt och lyssnade verkligen på mig. Han var jätte mjuk i munnen och släppte bettet på en gång utan tjafs! Han var verkligen som en dröm att rida, han var till och med jätte mjuk i galoppen. Jag har kämpat som en galning med Mickey, det har verkligen varit bokstavligen blod, svett och tårar! Men det har gett resultat, jag är glad att jag aldrig gav upp om oss. Vi har verkligen kommit varandra så sjukt nära sista månaderna och det känns som att han litar på mig mer nu. Skulle ni vilja se lite bilder från när jag rider och hoppar Mickey i halsring?

 Här kommer några bilder från förra söndagens dressyrpass ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Man måste våga misslyckas för att lyckas

2013-10-05 21:04:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag och Mickey var iväg på våran första pay and jump tillsammans på Runsten i lördags, förra helgen.
Det var planerat att jag bara skulle hoppa en klass, 80cm. Men jag vart ganska besviken på mig själv i första klassen, red som en kratta, rev första hindret, red förbi ett hinder oxå :/
Så jag efteranmälde mig igen till 80 som sista startande i den klassen. Första klassen så kändes Mickey jätte spänd men det beror nog mest på att jag var så nervös och spänd. Han var jätte tittig på typ varje hinder, speciellt på ett hinder som var format som vågor. Utan att jag ens tänkte på det så red jag förbi just det hindret.
Andra klassen gick det betydligt mycket bättre, jag var inte alls lika nervös därav var inte han heller lika spänd. Vi rev första hindret igen! Men men.. Den här gången red jag rätt väg men han stannade på det vågiga hindret men då gick jag på honom lite och då hoppade han det stilla stående!
Resten av rundan kändes faktiskt jätte bra :) Jag är jätte nöjd över Mickey i alla fall! Jag är då inte alls nöjd över mig själv men det är bara träna på!
 
 
 
 
 
 
 
 

Vad gör vi? Nu kör vi!

2013-10-02 08:52:00 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Det är dags att börja blogga igen, eller vad tycker ni? Jag är i alla fall väldigt sugen på att starta upp bloggen igen! Det skulle behövas är en ny design och header, vi har haft den här nu alldeles för länge. Jag hoppas att danni också vill hoppa på det här med att börja blogga, det blir ju mycket roligare när man är två! :) Jag och Mickey mår bra, har typ tusen grejer att berätta och tusen bilder att visa! Jag hoppas att ni vill börja läsa våran blogg igen och tack ni som faktiskt har fortsatt att klicka in på vår blogg i hopp om att vi har bloggat :)
 
Här får ni en färsk bild från i söndags! ♥

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu