Dressyr pass på banan (Gordon)

2013-06-14 22:17:40 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag vart det ett lite hårdare dressyr pass för Gordon, han var mycket piggare idag!
 
Jag joggade fram i ett lite högre tempo och det vart mycket fokus på att få honom mjuk i sidorna, för i höger sidan var han ganska stel och ville inte riktigt stela igenom.
Galoppen var jätte rund och fin ,vi tränade på tempo växlingar mellan arbetsgalopp och lång och låg galopp och det gick ovanligt bra. Han var väldigt lydig och gick nästan ner till samlad galopp istället för arbetsgalopp.
När jag skulle börja arbeta honom så vart han jätte stark och ville inte alls samarbeta så det fick bli lite mycket flytta för skänkeln i skritt. Men han släppte inte då heller så jag började galopper i stället och växla mellan stora och små volter och då började det lossna i sidorna lite.
Efter det så gick han super! Han kunde till och med nästan göra korrekta slutor, och vi har knappt varit nära att göra en sluta i skritt! Sen prövade vi trav programmet i LA:P1 och det gick oväntat bra! Öppnorna satt väldigt bra för att inte ha gjort dem på ca 1 månad :)
 
Det är så tråkigt att han inte tycker att det är roligt att tävla längre för han har blivit sååå fin! En helt annan ponny än för ca 3 månader sedan. Men det är roligt att bara få rida honom så varje ridpass njuter jag av! Vi får hålla på så länge han tycker det är roligt :)
 
Lite bilder från idag!
 
 
 
 
 
Outfit:
Schabrak: Eskadron
Lindor: Mias
Boots: ?
 
// Daniela
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu